Om oss


Krawzykowska Auktioner ligger i Karlstad och är verksamma i Värmland

Vi utför löpande försäljningsuppdrag genom offentliga stads- och kvalitetsauktioner i Karlstad. Med en stor internationell kundbas säljer vi föremål från vår auktion i Karlstad till hela världen. Vi kan hjälpa till med hela tömningar av dödsbo i Karlstad samt sälja enskilda delar från bohag. Vi samarbetar med företag, privatpersoner och myndigheter.

Välgörenhetsarbete

År 2021 så gick Elisabeth Krawzykowska bort efter en lång tid i sjukdom. Hela hennes liv präglades av att hjälpa människor i nöd och de sista tio åren av hennes liv arbetade som volontär i Pingstkyrkan. För att hedra hennes minne startades Krawzykowska Auktioner och varje år ska auktionsverket skänka en del av överskottet till välgörenhet. 2021 valde vi att stötta två organisationer som vi ser upp till:

Julänglarna

I elva år har “Julänglarna” samlat in pengar till barnfamiljer som inte har råd med julen. Arbetet sköts av frivilliga volontärer som brinner för att alla barn ska få en jul med julmat och julklappar.


Krama era barn

År 2020 så grundades “Krama era barn” av familjen Rixer då de märkte att deras barn tappade essentiella förmågor som språk, gång och tal. De diagnostiserades med den sällsynta sjukdomen Sanfiliippo. Barn med sjukdomen lever sällan längre än till 20-års åldern. Föreningen samlar in medel till forskningen kring sjukdomen.